Να στείλετε μήνυμα
Anping Bingze Wire Mesh Products Co.,Ltd
Προϊόντα
απόσπασμα
Προϊόντα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About Ασφάλεια αλυσίδα σύνδεση σύρμα πλέγμα φράχτη Made in China
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Ms. Linda Qin
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ασφάλεια αλυσίδα σύνδεση σύρμα πλέγμα φράχτη Made in China

2023-10-10
Latest company news about Ασφάλεια αλυσίδα σύνδεση σύρμα πλέγμα φράχτη Made in China

Το σιλικόζη είναι ένας νέος τύπος ελαστικού υλικού πολυμερών, το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες (250 ~ 300 °C) και αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες (- 40 ~ 60 °C), καλή φυσιολογική σταθερότητα.

 

Security Chain Link Wire Mesh Fence Made in China

Αθλητικό πεδίο Τα πάρκα και τα κέντρα αναψυχής πρέπει να λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψη την ασφάλεια των επισκεπτών τους.Ακόμα κι αν δεν σχεδιάζετε για ένα εμπορικό κέντρο αναψυχής, αλλά μάλλον ένα γειτονικό χώρο παιχνιδιού., ίσως να θέλετε να εξετάσετε το πλέγμα.

Το πλέγμα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι το πλέγμα υφαίνεται στο εργοστάσιο και πωλείται σε ρόλο.Συνήθως, οι επαγγελλόμενοι το ξετυλίγουν ανάμεσα στους στύλους και το συνδέουν με καλώδια μελέτης.Ως εκ τούτου, η εγκατάσταση είναι σχετικά εύκολη, επομένως ταχύτερη και πιο οικονομική.

Το Bingze Chain Link Fence Mesh μπορεί να είναι μια απαραίτητη πτυχή του πλέγματος.και το βάρος φράχτης είναι εντός του εύρους, και μπορεί να επικαλυφθεί με σκόνη και ψεκασμό PVC στο εργοστάσιο.

Εάν έχετε ειδικές απαιτήσεις για τα σχετικά προϊόντα φράχτη σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως, έχουμε καλή ποιότητα επαγγελματική και excellet προσωπικό υποστήριξης αγοραστή για να σας παρέχει σχετική υποστήριξη!