Να στείλετε μήνυμα
Anping Bingze Wire Mesh Products Co.,Ltd
Προϊόντα
απόσπασμα
Προϊόντα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι >

Κίνα Anping Bingze Wire Mesh Products Co.,Ltd Company News

Τι είναι το εργοστάσιο φράχτη Δίκτυα που κατασκευάζονται στην Κίνα εργοστάσιο

Οι φράχτες στην περιοχή του εργοστασίου χωρίζονται κατά προσέγγιση σε τρεις τύπους: φράχτες από τσιμέντο, φράχτες από τσιμεντένιο χάλυβα και φράχτες από συρματόπλεγμα.όμορφη και γενναιόδωρη, το δίχτυ φράχτη σχολείου, αλλά το κόστος του είναι σχετικά υψηλό και η παραγωγή και η μεταφορά είναι άβολη. Οι φράχτες στην περιοχή του εργοστασίου χωρίζονται κατά προσέγγιση σε τρεις τύπους: φράχτες από τσιμέντο, φράχτες από τσιμεντένιο χάλυβα και φράχτες από συρματόπλεγμα.όμορφη και γενναιόδωρη, το δίχτυ φράχτη σχολείου, αλλά το κόστος του είναι σχετικά υψηλό και η παραγωγή και η μεταφορά είναι άβολη.Αλλά το οικονομικό είναι το συρματόπλεγμα.Σε σύγκριση με τα δύο πρώτα, το κόστος είναι χαμηλό, και η ποιότητα είναι ---. Αλλά ταυτόχρονα με το κόστος, χρειαζόμαστε επίσης --- την ομορφιά του, την αντοχή ---, την αντι-διάβρωση και την ανθεκτική στη σκουριά απόδοση.Εξάλλου..., ο φράχτης του εργοστασίου περιβάλλεται από το εργοστάσιο --- αντιπροσωπεύοντας την εικόνα της εταιρείας, έτσι τόσο τα οφέλη όσο και η ομορφιά είναι εξίσου σημαντικά. Μέγεθος πλέγματος: 2,0*2,5m Διαμέτρου καλωδίου: 4,0mm, 4,5mm, 5,0mm (μετά από πλαστικό) πλέγμα: 50*200mm, 60*200mm Στήλη: 60*60mm τετραγωνική στήλη, 50*50mm τετραγωνική στήλη, πάχος: 1,0-2,0mm Επεξεργασία επιφάνειας:Ζυγισμένο καυτό σύρμα + βύθιση (λέιτες), ζεστό τσιμεντωμένο σωλήνα + ψεκασμός (στοιχείο).

2023

10/10

Εφαρμογή ανθεκτικών σε έκρηξη δικτύων

Τα αμυντικά φράγματα είναι ένα σύγχρονο στρατιωτικό οχυρό, κατασκευασμένο από συγκολλημένο συρματόπλεγμα επικαλυμμένο με βαρύ μη υφασμένο γεωτεξτύλιο.   Τα αμυντικά φράγματα είναι ένα σύγχρονο στρατιωτικό οχυρό, κατασκευασμένο από συγκολλημένο συρματόπλεγμα επικαλυμμένο με βαρύ μη υφασμένο γεωτεξτύλιο. (1)Υλικό:σύρμα από χάλυβα άνθρακα υψηλής ποιότητας, με επεξεργασία επιφάνειας με καύση σε ζεστό καυσαργείο ή κάλυψη από κράμα ψευδαργύρου-αλουμινίου (σύρμα Galfan), η οποία βελτιώνει σημαντικά την αντοχή στη διάβρωση. (2) Διάμετρος καλωδίου: 3 mm, 4 mm, 5 mm κλπ. (3) Τρύπα πλέγματος: 50 mm x 50 mm, 75 mm x 75 mm, 76,2 mm x 76,2 mm, 100 mm x 100 mm κλπ. (4) Σπειροειδές σύρμα: 4 mm, 5 mm. (5) Γεωτεξτύλιο: Πολυπροπυλένιο μη υφασμένο βαρέος τύπου, μπεζ ή πράσινου χρώματος. Εφαρμογή: 1Στρατιωτική προστασία. 2- Ελέγχος και καθοδήγηση νερού ή πλημμύρας. 3Πλημμύρα ή καθοδήγηση. 4Προλαμβάνει το σπάσιμο των βράχων. 5Προστασία των υδάτων και του εδάφους. 6Προστασία της γέφυρας. 7Ενισχύει τη δομή του εδάφους. 8Μηχανική προστασίας της παράκτιας περιοχής.

2023

10/10

Ασφάλεια αλυσίδα σύνδεση σύρμα πλέγμα φράχτη Made in China

Το σιλικόζη είναι ένας νέος τύπος ελαστικού υλικού πολυμερών, το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες (250 ~ 300 °C) και αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες (- 40 ~ 60 °C), καλή φυσιολογική σταθερότητα.   Αθλητικό πεδίο Τα πάρκα και τα κέντρα αναψυχής πρέπει να λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψη την ασφάλεια των επισκεπτών τους.Ακόμα κι αν δεν σχεδιάζετε για ένα εμπορικό κέντρο αναψυχής, αλλά μάλλον ένα γειτονικό χώρο παιχνιδιού., ίσως να θέλετε να εξετάσετε το πλέγμα. Το πλέγμα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι το πλέγμα υφαίνεται στο εργοστάσιο και πωλείται σε ρόλο.Συνήθως, οι επαγγελλόμενοι το ξετυλίγουν ανάμεσα στους στύλους και το συνδέουν με καλώδια μελέτης.Ως εκ τούτου, η εγκατάσταση είναι σχετικά εύκολη, επομένως ταχύτερη και πιο οικονομική. Το Bingze Chain Link Fence Mesh μπορεί να είναι μια απαραίτητη πτυχή του πλέγματος.και το βάρος φράχτης είναι εντός του εύρους, και μπορεί να επικαλυφθεί με σκόνη και ψεκασμό PVC στο εργοστάσιο. Εάν έχετε ειδικές απαιτήσεις για τα σχετικά προϊόντα φράχτη σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως, έχουμε καλή ποιότητα επαγγελματική και excellet προσωπικό υποστήριξης αγοραστή για να σας παρέχει σχετική υποστήριξη!

2023

10/10

1